smslån hos smspengar

Låna pengar med betalningsanmärkning

Ibland kan man befinna sig i en svår ekonomisk situation av skäl som kan variera. Man kanske har dragit på sig en betalningsanmärkning som försämrar kreditvärdet avsevärt vilket gör det svårt att få lån hos de traditionella bankerna och kreditinstituten. Oavsett vilka skälen är finns det långivare som kan erbjuda lån.

Här har vi samlat en uppdaterad lista där du hittar alla populära smslån på den svenska marknaden, dessa kan bevilja lån trots en eller flera betalningsanmärkningar. Du kan snabbt och enkelt jämföra kostnader, räntor, lånevillkor och ansöka om det lån som passar dig bäst. Tänk dock på att du måste betalat bort din skuld hos Kronofogden innan du ansöker om dessa lån.

Att låna pengar trots betalningsanmärkning

Allt fler dras med efterhängsna betalningsanmärkningar och många lånegivare hänger på trenden och erbjuder nu lån även för dom som har betalningsanmärkningar. Man kan bli beviljad både smslån och privatlån trots att man har en betalningsanmärkning.

För att få låna ska man vara minst 18 år, ha en årsinkomst på minst 100 000 kr. Dom flesta kräver också att man har betalat bort sina skulder hos kronofogden. Kraven för att få låna ser dock olika ut beroende på vilken typ av lån man behöver. Det lån som är enklast att få om man har en anmärkning är just smslånet, kallas även mikrolån eller snabblån. Det lån som är svårast att få om man har en betalningsanmärkning är privatlånet (blancolån) då man sällan behöver någon säkerhet för dessa typer av lån. Med en borgensman ökar chansen att få låna.